udbydernevildleder2.asp

Udbyderne vildleder brugerne.

For at kapre kunder vildleder udbyderne med urigtige eller bevidst mangelfulde informationer og truede ved overgangen til Digital-TV med sort skærm.

Det blev fortalt at man ikke kunne bruge sin antenne når TV-selskaberne d. 1 nov 2009 skiftede til Digital-TV udsendelse. Det var noget sludder. Antennen er den samme til alle udsendelser, uanset om de er analoge eller digitale.
Forskellen ligger i den modtager der tilsluttes. F.eks. kan politi, brandvæsen, fly-kommunikation modtages på den samme antenne, blot med en anden modtager.

Følgende er hørt på en DONG udltilling for fiberkabel:
Et ældre ægtepar fortalte sælgeren at de syntes de betalte for meget for at se TV i øjeblikket, og spurgte sælgeren om de kunne se TV-3 hvis de skiftede til DONG's fibernet til kr. 178,00 / md, for så ville de jo spare mange penge. De betalte i øjeblikket 4-500kr for deres TV-signal.
Sælgeren svarde at selvfølgelig kunne de det. Han 'glemte' bare at fortælle ar de udover de 178kr for DONG's signallevering stadig skulle betale for de TV-pakker som de allerede gjorde.
Altså ville det ikke blive billigere, men derimod 178kr dyrere pr. måned.


Dagens foto